Behandelingen/Tarieven

tarot

HSP Coaching:

HSP Coaching is speciaal ontwikkeld voor mensen, die hun hooggevoeligheid als een last ervaren. Het is ook niet eenvoudig om al die prikkels en indrukken voortdurend te moeten verwerken. Je reageert vaak sterk op harde geluiden, felle lichten of drukke menigten. Ook wordt je -vaak onbewust- overdonderd door gevoelens en emoties van anderen en daardoor voel je je soms helemaal uitgeput. Het is alsof alles wat buiten je gebeurt, binnen in je plaatsvindt. Dit kan ertoe leiden dat je het moeilijk vindt om aan je eigen gedachten en gevoelens vast te houden én je eigen koers te varen. Je voelt je anders, niet begrepen en eenzaam. Vermoeidheid speelt een grote rol.

Hoe zet ik mij in voor jou?
Door zo goed mogelijk je klankbord, je spiegel, en je adviseur te zijn, je tijdelijke steunpilaar. Je krijgt ruimte om jezelf te begrijpen en weer achter jezelf te kunnen gaan staan.
Je herstelt je eigen kracht en volgt je intuïtie zodat je hooggevoelige kwaliteiten naar voren kunnen komen. Zo maak je optimaal gebruik van je sterke én kwetsbare kanten. Dit brengt jou speelsheid en levensplezier!

Behandeling op afstand:

Bij een behandeling op afstand wordt er op een afgesproken tijd naar jouw een healing gestuurd. Daarna is het goed om water te drinken om de afvalstoffen af te voeren.
Na de healing is er een mail contact hoe de healing is bevallen.

Reiki behandeling aan huis:

Reiki healing op het gehele lichaam onder ontspannen muziek.

Kaart legging consult:

Een kaart legging consult gaat als volg te werk; u kunt een vraag stellen of een algemene legging vragen. Ik beantwoord geen medische of toekomst vragen. Want de toekomst bepaal je voor een deel zelf. Ik kan een inzicht geven in de situatie.

Ik werk met de volgende kaarten:
• Engelen tarot.
• Lenormand.
• Tarot.
• Orakel kaarten.

Telefonisch consult:

Voor een telefonisch consult ben ik bereikbaar op onderstaand telefoonnummer en box nummer.

Tarieven:

chakra flush reiniging 20 a 30 minuten € 15,-
Reiki healing op afstand 20 a 30 minuten € 15,-
Reiki healing op afstand 3x 20 a 30 minuten € 30,-
Reiki behandeling aan huis 45 minuten € 35,-
Kaart legging consult € 20,-
HSP Coaching 1 uur € 40,-