Dieren

Dieren zijn liefdevolle spirituele wezens. Ik heb zelf altijd een sterke band gehad met dieren en de dieren met mij.

Een dier komt in je leven om een les te leren liefdevol .Ze leren ons onvoorwaardelijke liefde.Dieren hebben een hoog bewustzijn. Ze communiceren ook dat kan zijn in beelden. Maar we noemen het de taal van het hart.

Na het overlijden van mijn lieve hond baby werd ik omgeblazen door de tekens van haar die ze gaf. De eerste avond kwam ze al 3 keer in mijn dromen en liet ze  beelden zien. Met uitlaten veren midden in de avond, flikkerende lampen. Dit was nog meer een bevestiging hoe sterk mijn band met haar is en dus met dieren.

Heb jij een huisdier, en hebben jullie hulp nodig. Dan kan ik speciaal een healing sturen. Ik ben ingewijd in de animal path healing en dieren engelen van de aarde. Dit kan op afstand maar ook aan huis.

Dit gebeurd dan bij mij aan huis.

Rouw verlies

Een dier verliezen doet veel pijn .Zielenpijn is wat het ook word genoemd 

Je wereld stort in. Je geliefde dier is er niet meer. Ook kan je het gevoel hebben dat er in de omgeving niet altijd veel begrip is.

Het is toch maar een dier? 

Of de tijd het is nu maar tijd er over heen te zijn. Omdat de ander het sneller verwerkt 

Nee het is je zielenmaatje jou steun, het dier heeft je heel veel gegeven. Ook andersom. Vreugde het naar buiten gaan allemaal positieve dingen

Je heb behoefte aan steun. Iemand die luistert. Die jou wat tools mee kan geven.

Let wel dit is een gesprek over jou rouw.

En het verlies van het dier, geen reading 

Het advies is minimaal 2 gesprekken aan te gaan. Het is een vrije keuze om het aantal gesprekken te hebben. Maar om duidelijk en inzicht te hebben is 1 gesprek wel heel beperkt.

Boodschappen van jou overleden dier

Korte directe boodschappen van uit jou overleden dier. Ik leg kaarten op jou overleden dier. Wat hij /zij graag wil zeggen. 

Plus nog wat boodschappen op jou rouw proces kortom helende boodschappen 

Via email of chat graag de naam van jou dierbare geliefde dier, en foto 

Via de mail chat Krijg je de boodschappen toe gestuurd 

Edelstenen 

Edelstenen hebben een energie trilling die ze afgeven .Ze werken helend.

Als een dier tegen problemen aanloopt kan een edelsteen een steuntje zijn.

Als je een edelsteen een geruime draagt of  legt, komt de edelsteen direct in contact met je lichaamsenergie waardoor er een over overdracht plaatsvinden tussen de elementen in de edelsteen en die in je lichaam. Er bestaat een verband tussen hetgeen via de huid wordt opgenomen en het innerlijke van het lichaam .Hier door treedt een wisselwerking op tussen de huid en een mineraal. De edelsteen reageer op lichaamsenergie, waardoor de elementen loskomen en door het lichaam word opgenomen.

Bach bloesems nog in ontwikkeling voor jou dier met bepaalde klachten.

Op maat gemaakt Bach bloesem